کلوچه سنتی دارچینی صادراتی نازک

در اینجا ما ابتدا شما را با تاریخچه ای مختصر از تولید کلوچه در کشور عزیزمان اشنا می کنیم و در ادامه به معرفی نوع خاصی از کلوچه یعنی کلوچه سنتی دارچینی و طرز تهیه و انواع آن میپردازیم ؛

یکی از مدل های شیرینی های لذیذ و خوش مزه، نوع کلوچه آن و کلوچه سنتی دارچینی می باشد این نوع از کلوچه که با ارد سبوس دار غنی شده با آهن و منیزیم، روغن مایع سویا، شربت اینورت، شکر، بی کربنات سدیم، آب یونیزه. طعم دهنده (دارچین) ساخته و تهیه می شود یکی از تنقلات مفید و مقوی برای مصرف در پذیرایی از میهمانان، میان وعده عالی در مدرسه و محل کار می باشد. محبوب ترین طعم های این نوع کلوچه ،کلوچه دارچینی است. چون در تولید این محصول از مواد طبیعی و با کیفیت استفاده می‌شود.این کلوچه بسیار خوشمزه در انواع بسیار مختلف و طعم های متفاوتی وجود دارد و بخاطر دردسترس بودن مواد تشکیل دهنده ساده آن که در هر اشپزخانه می توان آنها را یافت،خانوم های خانه دار مایل هستند که این نوع کلوچه را خودشان به راحتی در منزل تهیه کنند.

بسیاری از فعالان این عرصه لاهیجان را شهر کلوچه های دارچینی ،نارگیلی، گردویی و… می دانند و بعید است مسافری به یکی از شهرهای شمالی کشور سفر کند و با خود چند جعبه ای از این کلوچه ها را به سوغات نبرد، کلوچه هایی که با دو نام مشخص یعنی نوشین و نادری بیشتر شناخته می شوند و سال هاست که برای خود اعتبار و جایگاه ویژه درست کرده اند.نام هایی که باوجود همشهری بودن، رقابت سختی با یکدیگر دارند. شرکت هایی با تاریخچه هایی تقریبا مشابه که هر دو از کارگاه هایی کوچک شروع کردند و حالا آوازه ای جهانی پیدا کرده اند.

کلوچه سنتی دارچینی صادراتی نازک

کلوچه سنتی دارچینی

از بهترین و خاص ترین نوع کلوچه هایی که از قدیم الایام تا امروزه از پر طرفدارترین و محبوب ترین محصولات تلقی می شود کلوچه دارچینی سنتی می باشد و بر اساس نحوه ساخت و پخت و تولید آن چگونه است در دسته سنتی و صنعتی قرار می گیرد.

در تهیه و ساخت این نوع از کلوچه ها می توان از دو روش مختلف استفاده کرد؛روش اول پخت کیک با روغن این کلوچه ها تقریبا 10 درصد از موادشان را کره و یا روغن تشکیل داده است و بعد از گذشت 4 الی 5 روز طعم بهتری پیدا میکنند.روش دوم عدم اسفاده از روغن در تولید کلوچه های اسفنجی میباشد که دارای حجم زیادی هستند که برای حجیم شدن آن از تخم مرغ استفاده می شود، به طوری که تقریبا 25درصد از کل آن را تخم مرغ تشکیل داده است.کلوچه ها به دلیل موادی که در ترکیب آنها وجود دارد برای بدن بسیار مفید و مغذی می باشند و افراد می توانند با مصرف آن در میان وعده های خود از خواص آن بهره ببرند.در اصل یکی از مواردی که باعث شده تا رونق بالایی در بازار فروش کلوچه سنتی دارچینی و کلوچه زعفرانی و زنجبیلی صادراتی به وجود بیاید استفاده از مواد اولیه ی بسیار سالم و مرغوب در زمان تولید محصول می باشد. علاوه بر طعم خوب در این کلوچه ها مقادیر بالایی کالری نیز وجود دارد که از فاکتورهای اساسی در خرید این محصول بوده و دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. صادرات محصولات خوش مزه موجب می شود تا این محصولات در کیفیت بسیار بالایی به کشورهایی همسایه ای نظیر عراق در صورت بگیرد و به دلیل تفاوت و تنوع در وزن های بسته بندی هرگونه نیاز مشتری و مصرف کننده را پوشش دهد.کلوچه های دارچینی و کلوچه زنجبیلی با توان سیر کنندگی بالا سبب می شود تا انرژی مورد نیاز بدن تامین شده و به دلیل برخورداری از مواد غنی شده همانطور که گفته شد باعث افزایش و بهبود عملکرد سیستم ایمنی می شود و از طرفی قیمت مناسبی که به جهت خرید این محصول در نظر گرفته شده است باعث شده تا بازار فروش آن از سطح بالایی دست یابد و سهم بیشتری از بازار را به خود به خاطر کیفیت و تنوع بالا در بسته یندی به خود اختصاص دهد.

کلوچه سنتی دارچینی صادراتی

کلوچه سنتی دارچینی صادراتی نوشین نخستین واحد کلوچه صنعتی کشور بسیاری محمد علی بگلری را به عنوان پدر صنعت کلوچه سازی در کشور می شناسند زیرا او اولین کسی بود که کارگاه سنتی کلوچه پزی در لاهیجان راه اندازی و اولین واحد صنعتی را نیز احداث کرده است.حال بعد از معرفی این تاریخچه خوش مزه و پر آوازه و مختصر به معرفی کلوچه سنتی دارچینی میپردازیم؛ مصرف کلوچه دارچینی مزایای فراوانی برای سلامتی بدن دارد مصرف دارچین باعث جلوگیری از تخریب و اکسید شدن سلول های بدن شده، کاهش دهنده التهاب و قند خون است، باعث افزایش ایمنی بدن در برابر سرطان، و کاهش حملات قلبی و میکروب زدایی می شود، همچنین روغن مایع سویا استفاده شده در این نوع کلوچه بهترین درمان برای پوکی استخوان در بزرگسالان، کاهش میزان خستگی و جلو گیری از دفع کلسیم از بدن است.بهره گیری از از مواد مرغوب و با کیفیت بالا باعث شده است تا کلوچه سنتی دارچینی صادراتی نازک به عنوان یکی از موارد مهم در لیست محصولات تجاری و صادراتی ویژه قرار بگیرد و در نوع خود به محصولی بسیار عالی در حوزه ارز آوری برای کشور تبدیل شود و در همین راستا باعث اشتغال زایی فراوانی نیز در کشور شود.

فروش کلوچه سنتی دارچینی صادراتی، جزء محصولات غذایی هست که حاوی مواد ارگانیک و طبیعی است که این اصل باعث شده تا کلوچه سنتی دارچینی از طعم و خوشمزگی منحصربفردی دارا بشود که همین امر تقاضای فروش کلوچه سنتی دارچینی صادراتی را بسیار رونق بخشیده است. صادرات کیک و کلوچه باعث ارزآوری برای کشور شده و از بازار های خوبی برای تقاضای این محصول برخوردار میباشد، ازجمله کشور هایی مثل ؛ عراق، امارات، روسیه، افغانستان، کویت، آذربایجان و حتی کشورهای اروپایی .

روزانه آمار صادرات کلوچه فقط از طریق بخشی از تولیدی های کشور 15 تا 25تن محصول می باشد که این حجم از صادرات نشان دهنده بازار مناسب کلوچه در بازار های خارج از کشور هست. انتخاب شهرستان های مختلف شمالی و شمال غربی کشورمان برای گردشگران یک دلیل شیرین و خوردنی هم دارد محصولی به شیرینی عسل و با طعم گردوی ریزریز و رنگ زعفرانی آن توجه این گردشگران و مسافران را به خود جلب کرده است. جالب اینجا است که بخش اعظمی از گردشگران داخلی و خارجی کلوچه سنتی دارچینی را بهانه حضور خود در این شهرهای زیبا می دانند. همانطور که شما می دانید کلوچه سنتی دارچینی از تقاضای عالی داخلی و خارجی برخوردار است و منحصربه‌فرد بودن این خوراکی باعث صادرات ویژه و ارزآوری به کشور بوده است.

کلوچه سنتی دارچینی نازک

از نظر خوشمزگی و لذیذ بودن و تازگی کلوچه سنتی دارچینی و شیرینی دارچینی نازک از سطح کیفی بسیار بالایی برخوردار می باشد و با استقبال زیادی در بازار رو به رو بوده است. در واقع این کلوچه ها به عنوان یکی از شیرینی و کوکی های بسیار خوش محسوب می شود که به عنوان میان وعده بسیار مقوی به خاطر ترکیبات با چایی و قهوه مورد استفاده قرار می گیرد.

کلوچه سنتی دارچینی خوشمزه

کلوچه سنتی دارچینی خوشمزه به این دلیل می توان گفت که به دلیل ارگانیک و تازه بودن کلوچه سنتی دارچینی خوشمزه سیر فروش محصول در طی سال های گذشته از روند افزایشی برخوردار می باشد. تامین انرژی مورد نیاز به صورت روزانه از این ماده خوراکی می تواند در طول روز به عنوان یکی از وعده های غذایی پر حجم مورد استفاده قرار بگیرد. تنوع عرضه شده در کلوچه های سنتی و استفاده شیره میوه انگور و حتی شیره خرما می تواند مطابق با هر ذائقه ای صورت گرفته و با توجه به اینکه دارای محبوبیت فراوانی می باشد به کشورهای مختلفی نیز صادر می شود.

کلوچه سنتی دارچینی چگونه است

مخلفاتی که در کلوچه این نوع از کلوچه مورد استفاده است شامل؛گردو ،شیر،شکر،دارچین،روغن صاف شیرینی پزی،هل،جوز هندی،کره و وانیل و از بکینگ پودر و تخم مرغ برای اسفنجی در آمدن بافت آن که می توان آن را جایگزین روغن در ترکیبات قرار داد.البته شما می توانید از پودر کاکائو در صورت علاقه نیز اسفاده کنید که این کار رنگ کلوچه شما را کاکائویی می کند. زمان مورد نیاز برای پخت این کلوچه در حدود 25 تا 35 دقیقه بوده . برای تهیه ی مواد تشکیل دهنده آن برای پخت حتما دقت کنید تا از مواد اولیه با مرغوب و درجه یک استفاده شود.

کلوچه سنتی دارچینی چگونه درست میشود

کلوچه سنتی دارچینی چگونه درست میشود کلوچه دارچینی یکی از انواع کلوچه های ساده و خوشمزه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه دارچینی در ادامه ما همراه باشید.

کلوچه سنتی دارچینی را چگونه درست کنیم

مواد لازم کلوچه دارچینی؛

1.آرد ۲ پیمانه

2.تخم مرغ ۳ عدد بزرگ

3.دارچین ۲ قاشق غذاخوری

4.شکر ۱ پیمانه

5.روغن مایع ½ پیمانه

6.شیر ۱ پیمانه

7.وانیل ½ قاشق چایخوری

8.بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

9.پودر کاکائو (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری

ابتدا برای تهیه کلوچه دارچینی خوشمزه ابتدا تمام مواد یخچالی را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم تا با دمای آشپزخانه هماهنگ شوند. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده پوشش می دهیم .

سپس در مرحله بعد فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود و زمان آماده شدن مایه کیک معطل نشویم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

و در ادامه مواد را با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و سفید رنگ شود. در ادامه شیر و روغن را به ترتیب اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت یک دقیقه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

و حالا آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر دارچین و پودر کاکائو مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه ترکیب آرد را مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه پس از اینکه مایه کلوچه کاملا یکدست شد، آنرا درون قالب می ریزیم، سپس قالب را دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های درون مایه کیک از بین بروند.

در این مرحله قالب را درون طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه درون فر بماند تا کیک به طور کامل بپزد. در نهایت کلوچه ها را از فر خارج می کنیم و پس از خنک شدن، به صورت دلخواه برش می زنیم.

کلوچه سنتی دارچینی 100 300 30 400 گرمی

کلوچه سنتی دارچینی 100 300 30 400 گرمی این نوع از بسته بندی ها بخصوص بسته بندی 100 گرمی آن استفاده بسیار بالایی در بین سنین پایین در کودکان را داراست و به علت خوشمزگی و لذیذ بودن آن یک میان وعده بسیار مقوی برای بچه ها در سنین رشد می باشد .کیفیت اولیه در کلوچه سنتی دارچینی 100 300 30 400 گرمی بر اساس بسته بندی بسیار دقیق و استاندارد ثابت خواهد بود و از ترکیبات مقوی و مغذی در نحوه تولید آن استفاده می شود. در اصل بسته بندی نقشی اساسی در ایجاد تمایز برای خرید ایجاد کرده و می تواند در جهت بالابردن کیفیت اولیه محصول مورد استفاده قرار می گیرد. این تنقلات خوش طعم به عنوان یکی از شیرینی های سنتی و حلوا باسلوق در شهر فومن گیلان نیز محسوب می شود و دارای طرفدارانی در سراسر کشور و حتی بازار خارجی می باشد.

کلوچه سنتی دارچینی 500 50 600 700گرمی

کلوچه سنتی دارچینی 500 50 600 700گرمی با توجه به محل تولید و محبوبیت بسیاری که از کلوچه سنتی دارچینی 500 50 600 700گرمی و نمک در طی سال های اخیر شده است افراد می توانند در وزن های مختلف و متعددی این محصول را تهیه کنند.این بسته بندی به جهت آسانی در توزیع نیز مورد استقبال قرار گرفته و در حمل و نقل راحت همچنین در مصرف کاربردی تر تاثیرگذار است.

کلوچه سنتی دارچینی 5 6 کیلویی

کلوچه سنتی دارچینی 5 6 کیلویی کلوچه سنتی دارچینی 5 6 کیلویی از اصلی ترین فراورده های شیرینی که بیشتر برای سوغات نیز مورد استفاده قرار می گیرد که دارای بازار فروش بسیار بالایی به خاطر این حجم و ابعاد در بین مشتریان و مصرف کنندگان می باشد.این امر بسیار روشن است که به عنوان مهم ترین عامل در عین توجه به کیفیت محصول، در نظر گرفتن نوع بسته بندی می باشد که در واقع یک سیستم نگهداری از محصول نیز محسوب می شود.

کلوچه سنتی دارچینی 800 900گرمی

بسته بندی های 800 900گرمی کلوچه سنتی دارچینی یکی دیگر از وزن های تولیدی کلوچه سنتی دارچینی و کیک هویج که بر اساس طیف اندازه مورد نیاز مشتریان از آن استقبال شده است، می باشد. در طی سال های گذشته با توجه به میزان تقاضای بسیار بالا و انبوه در بازار داخلی و خارجی، قیمت های متفاوتی برای کلوچه سنتی دارچینی 800 900گرمی در نظر گرفته می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.