فرش ابریشم 9 متری خانه هایتان را زیبا می کند

همیشه فرش ابریشم 9 متری پیشرفت طبیعی  و مهارت در خلق این آثار هنری از نسلی به نسل دیگر در طول قرن ها در طول دوره های صلح، تهاجم و جنگ منتقل شده استبا توسعه تجارت بین المللی، تنوع الگوها و طرح ها افزایش یافت.

بیشتر پیشرفت فرش ایرانی در ارتباط با حاکمان مختلف کشور در طول زمان است.

هنگامی که کوروش کبیر در سال 539 قبل از میلاد بابل را فتح کرد، تحت تأثیر شکوه و جلال آن قرار گرفت و بسیاری از مورخان او را به خاطر معرفی هنر قالی‌سازی به ایران نسبت می‌دهند.

گفته می شود مقبره کوروش که در پاسارگاد نزدیک تخت جمشید دفن شده بود با فرش های گرانبها پوشانده شده بود. حتی قبل از زمان او، به احتمال بسیار زیاد عشایر ایرانی حداقل طرح های بسیار ساده ای برای خانه های خود ایجاد کرده اند.

فرش

گله های گوسفند و بز آنها پشم مرغوب و بادوام را برای این منظور در اختیار آنها می گذاشتند.در سال 1949 باستان شناسان روسی قدیمی ترین فرش گره دار شناخته شده را در دره پازیریک در کوه های آلتای سیبری کشف کردند.

فرش پازیریک که قدمت آن به قرن پنجم قبل از میلاد برمی‌گردد، نمونه‌ای بارز از مهارتی است که وجود داشته و در طول قرن‌ها توسعه یافته و اصلاح شده است. این فرش بیش از دو هزار سال در مقبره‌های یخ‌زده اشراف سکایی نگهداری می‌شد .

و اکنون نمایشگاه موزه ارمیتاژ لنینگراد (سن پترزبورگ) است. پیچیدگی این فرش نشان می دهد که حتی در این تاریخ اولیه، هنر قالی بافی بسیار فراتر از فرش های ساده طراحی شده برای اهداف عملی پیشرفت کرده است.

اولین شواهد مستند در مورد وجود فرش از متون چینی مربوط به دوره ساسانی (224 – 641 پس از میلاد) به دست آمده است. در سال 628 پس از میلاد، امپراتور هراکلیوس از فتح تیسفون، پایتخت ساسانی، انواع فرش‌ها را به ارمغان آورد.

اعراب نیز در سال 637 میلادی تیسفون را فتح کردند و از جمله غنایمی که به ارمغان آوردند فرشهای زیادی وجود داشت که یکی از آنها فرش معروف باغ «بهار خسرو» بود. این فرش به عنوان گرانبهاترین فرش تاریخ به ثبت رسیده است.

این فرش در زمان خسرو اول (531 – 579 پس از میلاد) ساخته شد و ابعاد بسیار زیادی داشت و ابعاد آن 400 در 100 دقیقه و وزن آن چندین تن بود. مورخان فرش ابریشم را این گونه توصیف می کنند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.