سس فلفل پاپریکا اسپانیایی تند سس مناسبی برای هر چیزی است که روی آن میریزید.
می توانید آن را به عنوان دیپ، سس سرو کنید یا مستقیماً از شیشه بخورید، این چقدر خوشمزه است.
برای ناهاری که روز گذشته سرو شد، این سس پاپریکا اسپانیایی داغ را با مقداری بوقلمون آسیاب شده قهوهای شده مخلوط کردم و آن را روی کدو سبز مارپیچی بخارپز شده سرو کردم.
یک غذای سالم، سیر کننده و با طعم کامل.
سس پاپریکا اسپانیایی به خوبی در یخچال نگهداری می شود. من آن را به صورت دستهای منجمد میکنم تا برای یک روز شلوغ در دسترس باشم.
آن را امتحان کنید. من مطمئن هستم که شما و خانواده تان نیز از آن بسیار لذت خواهید برد.
من شما را تشویق می کنم که فلفل دلمه ای خود را از ابتدا تفت دهید.
این به سس فلفل پاپریکا اسپانیایی شما طعمی شیرین تر و شدیدتر می دهد. دستورالعمل هایی را در مورد چگونگی انجام آن در اینجا بیابید . فلفل برشته شده نیز خوب خواهد بود.
پاپریکا یک سس یونانی است که به عنوان همراه با گوشت یا به عنوان دیپ برای نان استفاده می شود.
از فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی تازه، ادویه جات ترشی جات و در صورت تمایل پنیر فتا درست می شود.
بسیاری از دستور العمل های سوسیس پاپریکا در واقع حاوی هیچ گونه پاپریکا آسیاب نشده ای نیستند، اما من این کار را انجام می دهد زیرا پاپریکا آسیاب شده هم به رنگ و هم به طعم غذا می افزاید.
سوسیس پاپریکا همه کاره است، بنابراین می توانید مواد را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید.
می توانید آن را تندتر کنید (از پاپریکا دودی استفاده کنید)، تند (از فلفل یا فلفل تند استفاده کنید)، ملایم (از پاپریکا شیرین، بدون فلفل) یا هر ترکیبی از آنهایی که ترجیح می دهید.
توجه: سوسیس پاپریکا معمولاً از سوپر مارکت خریداری می شود، اما مانند همه دستور العمل ها، سوسیس خانگی بسیار برتر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.