سیب میوههای خوشمزهای است که کاربردهای متعددی هم به صورت خام و هم پخته دارد.
این یک ماده گرانبها و همه کاره است و مهمتر از همه جزء اصلی دسرهای عالی است.
اگر می خواهید از تمام عناصر با ارزش سیب تبریز آبدار استفاده کنید، بهتر است آن را به حالت طبیعی، یعنی خام مصرف کنید.
ترش مبهم، باید در نقطه رسیدن مناسب از آن لذت ببرید.
می توان آن را به صورت تکه تکه به غلات صبحانه، سالادهای مخلوط، غذاهای خوشمزه مانند کاری اضافه کرد. می توان آن را با سالاد میوه یا رنده شده و با آبلیمو و عسل مخلوط کرد.
اگر نمی خواهید آن را خام بخورید، سیب شگفت انگیز می تواند باشدپخته شده در فر، کامل یا در تابه.
می توان آن را مخلوط با میوه های دیگر برای کمپوت پخت. به همان اندازه موثر است، اما باید تلاش کنید تا پوست آن، اپی کارپ را بخورید، زیرا حاوی مواد فعال زیادی است.
سیب ها را می توان برش داده و به صورت پنکیک شیرین درست کرد.
آنها را همیشه به صورت ورقهای برش میدهند، روی کیکهای خوش طعم و سنتی یا بهعنوان پوره به عنوان پرکننده شیرینیها و کیکها قرار میگیرند.
دسرهای مبتنی بر سیب بسیار زیاد هستند، مانند پای سیب سنتیکیک فرانسوی، یا کیک آنگلوساکسون “پای”، یا با سیب های بریده شده به مکعب، مواد پرکننده عالی برای دسرهایی مانند اشترودل خوش طعم ترنتینو به دست می آید.
از سیب برای تهیه آب میوه استفاده می شود ، به ماست اضافه می شود و همچنین خشک می شود.
سیب خشک عمدتاً در کمپوت میوه و مخلوط با غلات صبحانه استفاده می شود. آنها به روشی غیرعادی رفتار می کنند زیرا در فرآیند خشک کردن ویتامین C را از دست نمی دهند.
سیب خوشمزه، سرشار از آب و ویتامین است. ویژگی های آن به طور قابل توجهی در رابطه با تنوع متفاوت است.
ارزش غذایی آن شامل فراوانی املاح معدنی و مواد مختلف است.
سیب با سایر میوه ها این واقعیت را دارد که حاوی فیبر و موادی با فعالیت آنتی اکسیدانی است که از بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.
برونش ها را تقویت می کند و در مجاری ریوی عمل تخلیه دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.