بر اساس شواهد باستانشناسی، انسانها از انگور شانی سردشتی تقریباً در تمام عمر انسان لذت بردهاند سوابقی در مورد استفاده مردم از انگور برای تولید نوشیدنی های تخمیر شده در چین در اوایل 7000 سال قبل از میلاد وجود دارد.
از گذشته های دور در ایران نیز شواهدی به صورت بقایای شیمیایی در داخل گلدان ها یافت شده است.
نقاشی از مقبره یوزرهت مصری ها را در حال برداشت انگور به تصویر می کشد.
اولین کشت انگورهای اهلی فقط کمی دیرتر از آن ثبت شده است خوب، “کمی دیرتر” در طرح کلان چیزها، حداقل: تقریباً 6000 سال قبل از میلاد، نزدیک به کشور فعلی گرجستان. شواهد مشابهی در جنوب شرقی ارمنستان یافت شد.
که قدمت آن به همان زمان و در شمال یونان به حدود 4450-4000 قبل از میلاد باز میگردد.
در سراسر جهان و در طول بیشتر تاریخ بشر، انگور عمدتاً برای مقاصد شراب سازی استفاده شده است.
در واقع، به گفته فرانسین سیگان، مورخ مواد غذایی و نویسنده، در طول بیشتر تاریخ، شراب (به همراه آبجو تخمیر شده) نوشیدنی ترجیح داده شده در دوران باستان بوده است، زیرا آب همیشه برای مصرف بی خطر نبوده است.
دورههایی وجود داشت که حتی نوزادان و کودکان شراب مینوشیدند (البته این نوع شراب بسیار رقیقتر از آنچه امروز میدانیم) بود. اجداد باستانی ما شراب و انگورهایی که از آن به دست میآیند را برای سلامتی و هضم مناسب ضروری میدانستند.
انگور یک ویژگی برجسته در اساطیر باستان بود (دیونوسوس را به خاطر می آورید) و در سراسر کتاب مقدس نیز به آن اشاره شده است. یکی از اولین کارهایی که نوح بعد از طوفان بزرگ در عهد عتیق انجام داد، کاشت تاکستان است.
عیسی آب را به شراب تبدیل می کند. حتی در سال 2019، مسیحیان که در مراسم عشای ربانی شرکت می کنند، از شراب یا آب انگور برای نشان دادن خون مسیح در بخشی از یک مراسم نمادین مهم استفاده می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.